Rasmus Jarlov kan nu også skrive minister på cv'et. Foto: Steen Brogaard

Rasmus Jarlov kan nu også skrive minister på cv'et. Foto: Steen Brogaard

Rasmus Jarlov er blevet udnævnt til Erhvervsminister

Den lokale folketingskandidat overtager posten efter Brian Mikkelsen, der skal være ny direktør i interesseorganisationen Dansk Erhverv

Siden 2014 har Rasmus Jarlov været opstillet som de konservatives folketingskandidat i Lyngby-Taarbæk. Rasmus Jarlov blev valgt ind i Folketinget i 2015 og har siden besiddet flere ordførerskaber for de Konservative. Han sidder i dag på posten som blandt andet finansordfører, beskæftigelsesordfører, forsvarsordfører og EU-ordfører. Derudover er han formand for Folketingets forsvarsudvalg.

I dag vil Statsministeren præsentere den nye erhvervsminister for Hendes Majestæt Dronningen på Amalienborg kl. 12.30. Mens der vil være overdragelse i Erhvervsministeriet kl. 14.00.

Ministerrokaden kommer efter, at Brian Mikkelsen i går oplyste, at han skal være ny direktør i interesseorganisationen Dansk Erhverv og dermed stopper i dansk politik efter 24 år som folketingsmedlem og 12 år som minister.

Publiceret 21 June 2018 09:05

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.