På lørdag:

Sundhed for krop og sjæl på Torvet

Stor messe-event på pladsen foran Lyngby Rådhus på lørdag kl. 10-16

Af
Lars Schmidt

Lørdag den 16. juni lægges der op til en dag i sommerens og sundhedens tegn på Torvet foran Lyngby Rådhus.

Det er forskellige aktører fra det lokale handelsliv, som omdanner Torvet til messe-eventet Sund Sommer, hvor man kan opleve sundhed for både krop og sjæl.

Det er Lisa Madsen fra Mind Body Yoga, som står bag eventen. Hun siger:

“Formålet er at inspirere til en sund sommer og give de besøgende mulighed for gode tilbud op til sommerudsalget i byen.”

Til Sund Sommer på lørdag vil man blandt andet kunne besøge boder, der sætter fokus på sundhed fra forskellige vinkler, deltage i aktiviteter og sågar også blive klogere på sund økonomi.

En af deltagerne til Sund Sommer er Lyngby Stressklinik, der blandt andet vil give gode råd til, hvordan man får en sommerferie uden træthed og bekymringer, men med nærvær, ro og energi i stedet for.

Man kan også blive introduceret til yoga.

“Yoga forbedrer koncentrationsevnen, gør ens sind roligere, styrker og toner kroppen og gør led og muskler bløde og fleksible. Er man usikker på, hvad yoga er og har lyst til at vide mere, kan man få en smagsprøve på yoga kl. 14 eller besøge undervisere fra Hot Yoga Denmark,” fortæller Lisa Madsen.

Dagen byder også på vegansk is, minikropsbehandlinger, allergitests, håranalyse, indblik i sund økonomi samt sund mad og juice til at stille sulten og tørsten undervejs.

FAKTA

Detagere

Vegansk is fra Social Foodies

Friskpresset sukkerrørs juice fra Ugandic Juizc

Mini kropsbehandlinger hos Mind Body Yoga

En mindful walk 'n talk, samt tage en stresstest fra Lyngby Stressklinik

Test for candida i kroppen fra AllergiKompagniet

Få lavet håranalyse og en let sommer styling hos den økologiske frisør Hair by Zenz

Få råd om sund økonomi med Nordea

Spis lækker sund mad hos helt nye BlueTaco

Se udendørs udstyr hos Naturligvis Outdoors

Publiceret 14 June 2018 11:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.