Lommetyv stjal pung fra lukket taske

En indkøbstur i Lyngby endte i ærgrelse, da pungen pludselig var væk

Af
Signe Steffensen

En 69-årig kvinde fra Farum var i Lyngby for at handle onsdag eftermiddag. Først var hun rundt i Magasin og siden fortsatte hun til Lyngby storcenter. Her opdagede hun, at hendes pung var væk. Pungen lå i en lynet skråtaske. Hun brugtes sidst sin pung, da hun lagde sin p-billet i den . Tyveriet er sket mellem kl. 14 og 18.35. Pungen indeholdt diverse kort og 550 kr. i kontanter.

Publiceret 14 June 2018 15:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.