Politikerne brugte bolden bedst til årlig kamp

Den årlige kamp mellem lokalpolitikere og Nordsjællands Politi blev spillet i Lundtofteparken

Af
Mikkel Brøgger Petersen

FODBOLD Traditionen tro blev der spillet fodbold på torvet i Lundtofteparken sidste uge.

Arrangementet blev gennemført i samarbejde med Nordsjælland Politi, Lyngby Guiderne, SSP-Lyngby, Klub Lundtofte, lokale foreninger og Lundtofteparken ved ejendomsfunktionær Frank Starck-Sabroe.

Lokalpolitikerne vandt 2-0 over Nordsjællands Politi i den årlige kamp. Privatfoto

Lokalpolitikerne vandt 2-0 over Nordsjællands Politi i den årlige kamp. Privatfoto

Nordsjællands Politi var igen i år mødt talstærkt op med hundepatrulje, motorcykelbetjente og et fodboldhold sammensat af betjente fra forebyggelse, efterforskning og beredskab.

Borgmester Sofia Osmani var også til stede i Lundtofte. Privatfoto

Borgmester Sofia Osmani var også til stede i Lundtofte. Privatfoto

De lokale politikere stillede igen i år hold som udover borgmester Sofia Osmani indbefattede John Tefke, Rasmus Jarlov, Anette Skafte, Magnus Von Dreiager, Sigurd Agersnap og Charlotte Shafer.

Lundtofteparkens beboere – særligt børnene – stillede hold, som på skift udfordrede politiet og politikere i street-fodbold. Afslutni

Mavedansere var en del af underholdningen. Privatfoto

Mavedansere var en del af underholdningen. Privatfoto

ngsvis spillede politiet og politikerne mod hinanden, hvor der blev gået til stålet. Kampen endte 2-0 til lokalpolitikerne.

Publiceret 13 June 2018 09:30

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.