Den Grønne Mil kan fejre 30-års jubilæum:

Her kan du tilmelde dig

Det klassiske sensommerløb finder sted den første weekend i september

Af
Signe Steffensen

Det populære familieløb er stadig i topform her 30 år efter, at det første løb blev skudt i gang.

Jubilæumsudgaven af Danske Banks Grønne Mil holdes søndag den 2. september i Sorgenfri Slotshave med de traditionelle ruter og omgivelser.

Som tidligere vil de voksne kunne vælge mellem en dansk mil (7,532 km) eller 5 km. Og efter løbet vil der være jazzmusik med Majken og Fjeltetten.

For børnene vil der igen i år være såvel en 1 km som en 2 km rute. Og efterfølgende underholdning med Danske Banks Pondus, og atletiklege arrangeret af Trongårdens IFs ungdomsafdeling. Læs mere om Danske Banks Grønne Mil på http://tif.dk/arrangementer/danske-banks-groenne-mil/ hvor der også er link til siden med on-line tilmelding.

Publiceret 11 June 2018 14:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.