Håndværker fik royal hyldest:

Lokal håndværker er en af Danmarks mest talentfulde

Lokal håndværker er en af Danmarks mest talentfulde.

August Herdal Wehnert fra Lyngby blev for nylig fejret af blandt andet Dronningen, fordi han er en af landets mest talentfulde håndværkere.

Da August Herdal Wehnert fra Lyngby for nylig gjorde sin uddannelse som møbelsnedker færdig på NEXT Uddannelse København, var det med et særdeles godt resultat.

Skuemesteren, som censoren på erhvervsuddannelserne kaldes, var så imponeret, at det udløste en sølvmedalje til den nyuddannede håndværker.

Det er den højeste karakter ved afgangseksamen og svarer til en karakter på mellem 11,6 og 12 på den noget mere kendte 12-skala.

Tirsdag 15. maj var August Herdal Wehnert derfor inviteret på Københavns Rådhus, hvor selveste Dronningen var med til at fejre ham og andre talentfulde håndværkere. logy

Publiceret 10 June 2018 15:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.