Bedre lyd til Templet.

Bedre lyd til Templet.

Donation:

Templet modtager penge til at forbedre lyden

Templet i Kgs. Lyngby modtager 12.500 kr. fra Tuborgfondet Musikhjælp. Pengene skal bruges til at optimere lydoplevelsen til glæde for både spillestedet og dets naboer.

Musik har altid været en del af Tuborgfondets DNA, og hvert år uddeler fondet millioner af kroner til musik, og det er der en særlig grund til, fortæller fondets direktør Anne-Marie Skov.

Det er en jury med en faglig baggrund indenfor lyd og akustik, som har kvalificeret de mange ansøgninger, og indsnævret feltet, men det er Tuborgfondets bestyrelse, der har truffet den endelige beslutning om, hvilke spillesteder, der modtager en bevilling.

Når Templet er et af de udvalgte steder, er det fordi, det efter 25 år forsat har ambitioner om at forny sig med aktuelle kunstnere og sætter ære i at præsentere det nordsjællandske publikum for ny musik. Templet modtog sidste år en bevilling fra Tuborgfondet til at erstatte nedslidt lydudstyr. I år får spillestedet støtte til at installere et system til decibelkontrol, så det er lettere at kontrollere den forbedrede lyd og undgå at genere naboerne.

/peb

Publiceret 15 May 2018 16:00

SENESTE TV