Debat:

11 kommunalpolitikere vil ødelægge vores dejlige Kgs. Lyngby med en såkaldt letbane

Af
Rye Frederiksen

Bagsværdvej 66

Kgs. Lyngby

Nu kan jeg ikke tie stille længere. Vi har her i kommunen 11 kommunalpolitikere, som vil ødelægge vores dejlige Kgs. Lyngby med en såkaldt letbane, og som i tiden fremover vil påføre samtlige borgere i Lyngby mange store udgifter på grund af letbanen.

Det største problem bliver gennem Lyngby centrum, men Buddingevej kommer også til at blive et enormt problem, både for husejerne og ikke mindst den bilende trafik.

Man går hele tiden og håber, at der er nogle flere realistiske mennesker, der kan få stoppet dette vanvidsprojekt, så mit dejlige Lyngby, hvor jeg har boet i over 80 år, ikke bliver skamferet så grusomt.

Der må være nogle af de 11 kommunalpolitikere, der har fortrudt, at de stemte for letbanen. Nu er det forhåbentlig gået op for dem, hvad de har pålagt lyngbyborgerne af enorme udgifter og problemer fremover.

Hvis alle 11 medlemmer stadig holder fast, og vi skal bebyrdes med letbanen, kunne man have ønsket, at der havde været et enkelt lyst hoved imellem, der kunne have foreslået, at der på den snævre del af Buddingevej, kan nøjes med et skinnespor, da det påstås der er 10 min interval mellem afgang, og det kan den strækning godt køres på, og så have et skiftespor ude på Buddingevej og et ved Lyngby Station. Jeg har selv set det i Amsterdam, og det fungerer perfekt. Når vognen kommer skubber den automatisk sporskiftet, så det passer til den næste modkørende vogntog. Man kan spare mange penge, og husejerne får lov til at beholde meget mere af deres små forhaver, samt bilisterne lidt mere plads.

Publiceret 14 May 2018 09:30

SENESTE TV