Ved kommunalvalget i november 2017 fik Dorthe Minna Hansen 170 personlige stemmer og markerede sig blandt andet på ældre- og boligområdet.

Ved kommunalvalget i november 2017 fik Dorthe Minna Hansen 170 personlige stemmer og markerede sig blandt andet på ældre- og boligområdet.

Socialdemokrater får ny næstformand:

Socialdemokrater får ny næstformand

Dorthe Minna Hansen er ny næstformand for Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk. Peter Jørgensen fortsætter som formand

Af
Lars Schmidt

Peter Jørgensen er efter generalforsamlingen for nylig fortsat formand for Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk. Men han har fået ny næstformand.

Den nye næstformand er Dorthe Minna Hansen. Ved kommunalvalget i november 2017 fik hun 170 personlige stemmer og markerede sig blandt andet på ældre- og boligområdet. Peter Jørgensen blev genvalgt som formand.

Efter valget siger han til Det Grønne Område:

“Vi vil arbejde på at bringe vores politik ud til borgerne og lytte til deres holdninger. Vi vil fortsætte med at være synlige i debatten og på sociale medier som Facebook. Dialog og klare synspunkter er forudsætningen for et lokalt demokrati.”

Overenskomster

På generalforsamling aflagde partiets viceborgmester, Simon Pihl Sørensen, den kommunalpolitiske beretning.

Generalforsamlingen diskuterede også overenskomstforhandlingerne og vedtog denne udtalelse:

“Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk Kommune støtter en stærk offentlig sektor med gode institutioner, omsorg for børn og ældre samt lige adgang til sundhed og uddannelse. Derfor bør generelle besparelser i kommuner, region og stat nu høre op. En god offentlig sektor og en god privat sektor er ikke hinandens modsætninger, men hinandens forudsætninger. En velfungerende offentlig sektor fordrer gode attraktive arbejdspladser, så medarbejdere kan løfte de vigtige fælles opgaver med faglig stolthed. Socialdemokratiet forventer, at arbejdsmarkedets parter indgår en aftale, som sikrer den danske model og vores fælles velfærd.”

Generalforsamlingen fandt sted, inden arbejdsmarkedets parter havde indgået aftale med hinanden.

Bestyrelsen

Formand Peter Jørgensen

Næstformand Dorthe Minna Hansen

Kasserer Kim Vesselgaard

Berit Olsen

Christian Jespersen

Joel Bigler

Christoph Bastrup

Anne Neldahl

Publiceret 13 May 2018 11:45

SENESTE TV