Anfører Mathias Tauber. Foto: Fodboldbilleder.dk

Anfører Mathias Tauber. Foto: Fodboldbilleder.dk

Lyngby-spillerne kan nu erklære klubben konkurs

Spillerne overlevede første fyringsrunde, men har ikke fået løn. Det betyder, at de kan vælge at erklære klubben konkurs. Det er de i gang med at finde ud af, om de vil gøre.

Af
Lars Schmidt

Skal - skal ikke?

Spillerne i den konkurstruede superligaklub Lyngby Boldklub har ikke fået løn fra januar og overvejer lige nu, om de skal erklære klubben konkurs.

Det fortæller TV2.dk.

Mediet fortæller, at Spillerforeningen onsdag holdt møde med spillerne, og her blev der talt om, hvordan spillerne skal forholde sig, når nu de ikke har fået deres løn.

Læs her historien om, at alle andre end spillerne i klubben er blevet fyret.

“Vi taler sammen i truppen om, hvad der er fair og rimeligt. Vi talte om, hvordan vi er dækket ind, hvad vi skal gøre, hvad vi skal reagere på, og hvad vi ikke skal reagere på,” sagde anfører Mathias Tauber til TV2 Sport onsdag:

“Vi taler sammen om, hvad vi synes er fair og rimeligt. Vi taler sammen om, hvad det har af konsekvenser for ting inde på banen, hvis det viser sig, at vi bliver reddet alligevel. Så det har vi ikke lagt os fast på endnu,” sagde han.

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, sagde i en pressemeddelelse lagt ud på Twitter:

"Vi vil i denne vanskelige situation rådgive spillerne i Lyngby Boldklub, og er vi er løbende i dialog med dem. Uanset at vi alle håber det bedste for Lyngby Boldklub, så skal vi selvfølgelig beskytte spillernes krav og muligheder, hvis det skulle ende med en konkurs."

null

Publiceret 01 February 2018 10:45

SENESTE TV