Jørn Moos forlader nu den konservative gruppe på Lyngby Rådhus for i stedet at blive løsgænger.

Jørn Moos forlader nu den konservative gruppe på Lyngby Rådhus for i stedet at blive løsgænger.

Jørn Moos kvitter De Konservative

En af Lyngby-Taarbæks prominente politikere vender nu sit parti ryggen og bliver løsgænger

Af
Af Theis Otzen

Jørn Moos forlader den konservative gruppe i kommunalbestyrelsen og kan i fremtiden kalde sig løsgænger.
Moos, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget, ønsker at kunne arbejde mere frit i den politiske verden.
"Jeg har tænkt situationen igennem og efter grundige overvejelser om min fremtidige aktive rolle som politiker vælger jeg at blive løsgænger. Det er væsentligt for mig at kunne arbejde frit for mine mærkesager og for de vælgere som har stemt på mig. Og det er særligt vigtigt for mig, at jeg kan fortsætte mit arbejde for de ældre og de ældre handicappede. Mine mærkesager er blandt andet at skabe værdige og ordentlige plejehjemsboliger ligesom jeg vil arbejde for de socialt udsatte i kommunen," siger Jørn Moos.

Konservative er nu nede på tre medlemmer

Den konservatve gruppe i kommunalbestyrelsen er dermed nede på bare tre medlemmer mod syv for et år siden. Moos smækker dog ikke med døren til sine nu forhenværende partikolleger.
"Jeg vil gerne takke den konservative gruppe for et godt samarbejde gennem 10 år. Det har været både givende og lærerigt, men nu det altså tid for mig til at arbejde med de sager som jeg brænder for. Så nu ser jeg frem imod et godt politisk samarbejde med alle i kommunalbestyrelsen," lyder det fra den pensionerede kriminalinspektør.

Publiceret 16 September 2010 10:00

SENESTE TV