Lukkedag på Sorgenfri Bibliotek

Lejemålet på Sorgenfri Bibliotek er sagt op, og det får indflydelse på en række arrangementer, der må flyttes til Stadsbiblioteket. Hvornår bibliotekerne i Lundtofte og Taarbæk lukker i deres nuværende form, er endnu uafklaret

Af
Signe Steffensen

KULTUR I kølvandet på beslutningen om at lukke Sorgenfri Bibliotek har det været nødvendigt at flytte flere arrangementer. Det drejer sig om: 'Den flyvende kuffert' m. Christina Rittig Falkberg lørdag den 8. november kl. 11-11.40, der flyttes til Stadsbiblioteket. Dato og tidspunkt er det samme. Også arrangementet 'Det lille verdensteater: En julehistorie', der var programsat til lørdag den 6. december kl. 11.00-11.30 flyttes til Stadsbiblioteket. Dato og tidspunkt er det samme. Gratis billetter udleveres på Stadsbiblioteket, børnebiblioteket.

Uhygge som planlagt

På Sorgenfri Biblioteks sidste åbningsdag, onsdag d. 29. oktober, kommer skuespiller og historiefortæller Christina Rittig Falkberg forbi kl. 19.00 og underholder med hekse, spøgelser, udklædning og en masse gode og uhyggelige historier! Gratis billetter udleveres fra onsdag den 22. oktober på Sorgenfri Bibliotek. Tirsdag den 11. nov. kl. 9-10 og 10-11 kommer RytmikGrete og laver rytmik på Sorgenfri Bibliotek. Dette arrangement gennemføres som planlagt. Gratis billetter kan hentes på Stadsbiblioteket fra den 4. november. Billetterne kan også bestilles på tlf. 45 97 37 57. Der er endnu ingen afklaring omkring, hvornår bibliotekerne i Lundtofte og Taarbæk lukker i deres nuværende form. Følg med på www.lyngbybib.dk, hvor der løbende vil blive orienteret om udviklingen.

Publiceret 22 October 2008 16:23

SENESTE TV