Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny luksusbiograf i Lyngby

Christopher Nolans storfilm ”Dunkirk” vises, når Nordisk Film åbner for den nye supreme-sal med luksus-lænestole, Dolby Atmos-lydsystem og et megalærred

19. juli er der premiere på Christopher Nolans spektakulære storfilm ”Dunkirk” om landgangen i Nordfrankrig under Anden Verdenskrig.

Det sker i Lyngby, hvor Nordisk Film Biografer samtidig præsenterer SUPREME, der er et helt nyt luksus-biografkoncept, som tilbyder gæsterne den bedste kvalitet og komfort over hele linjen – fra lys og lyd til lærred og biografstole.

Biografområdet og sal 1 i Lyngby har gennemgået en omfattende ombygning. Biografsalens 498 stole er med SUPREME-konceptet ændret til 247 særlige luksusstole i en stilfuld blanding af stof og læder, og gæsterne kan selv indstille stolene til præcis den position, de ønsker. Derudover spiller både lys, lyd og lærred sammen og giver den ultimative biografoplevelse. Dolby Atmos-lydsystemet er det bedste på markedet og giver en ekstremt detaljerig og sansemættet lydoplevelse, og det nye megalærred sikrer en altopslugende billedoplevelse. Moderne indretning og et lyd- og lysshow inden filmen topper en samlet biografoplevelse i verdensklasse.

Billetsalget til SUPREME-salen starter den 7. juli, og biografen i Lyngby er den første, hvor Nordisk Film Biografer præsenterer SUPREME. Nordisk Film Biografer planlægger, at endnu flere af selskabets biografer landet over skal udstyres med det nye luksuskoncept.

/peb

Publiceret: 09. Juli 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!