Kommunalvalg 2017
Spidskandidat Anette Skafte flankeret af den nye kandidat Mikkel Devant Jørgensen og Allan Nielsen.
Spidskandidat Anette Skafte flankeret af den nye kandidat Mikkel Devant Jørgensen og Allan Nielsen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nu har DF atter tre kandidater til KV17

Dansk Folkeparti er fuldtallige efter, at kandidat til KV17, Jette Grube, forlod partiet for nylig. Hun er afløst af 27-årig IT-supporter

Kandidatlisten til efterårets kommunalvalget for Dansk Folkeparti i Lyngby-Taarbæk er atter intakt - efter at den i to omgange er blevet saboteret af faneflygtende kandidater.

Først smuttede kommunalbestyrelsesmedlem Curt Købsted, som nu er medlem af Venstre, og nu er også nummer to på listen væk, den aktive debattør Jette Grube.

Læs artiklen om Jette Grubes exit her

Efter Curt Købsteds exit rykkede DF hurtigt ved at få Allan Nielsen ind som kandidat. Det er også gået hurtigt efter Grubes afgang, hvor Mikkel V. Demant Jørgensen er valgt som ny kandidat.

Det betyder, at Dansk Folkepartis liste til KV17 atter er intakt. Og det glæder spidskandidat og lokalformand, Anette Skafte. Hun siger:

“Jeg er både glad for og stolt af at have Mikkel med på holdet til KV17. Han er en sympatisk og engageret ung fyr med begge ben på jorden, så vi kan nu koncentrere os om det vigtigste, nemlig politikken og det brede samarbejde.”

IT-supporter

Den 27 årige Mikkel V. Demant Jørgensen er opvokset i Lundtofte og Virum, hvor han også bor i dag.

Lokalsamfundet har stor betydning for ham, kan man læse i pressemeddelelsen. Han sidder i bestyrelsen for Ørholm Brugs, hvor han som helt ung havde sit fritidsarbejde.

Mikkel Demant Jørgensen er uddannet indenfor IT og har desuden været ansat i fem år som IT-ansvarlig i Rustenborghuset, hvor han blandt andet har underviste ældre borgere.

I dag er han ansat i Lyngby-Taarbæk Kommune i Center for Borgerservice og Digitalisering som IT-supporter.

“På det politiske plan er det en ganske erfaren herre, vi har fået med på holdet. Mikkel har i flere år været aktiv indenfor det politiske liv og er tidligere medlem af Socialdemokratiet, hvor han blandt andet førte og planlagde valgkamp for kommunalbestyrelsesmedlem Finn Riber, som blev valgt ind i 2013,” fortæller Anette Skafte:

“Mikkel har sit politiske fokus på flere områder og er helt på linje med partiets politik på udlændingeområdet, hvor vi også lokalt fører en stram politik, hvor krav og forpligtelser går begge veje. Men det rummelige og trygge arbejdsmarked med plads til visioner også for folk, der har haft en skæv start på tilværelsen, ligger højt på listen af mærkesager,” slutter hun.

Publiceret: 20. Juni 2017 10:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere