Rasmus Poppelvig fra Nordea Lyngby Afdeling overrakte 10.700 kroner fra Nordea-fonden til den frivillige forening ’Pensionister i Skolen’.
Rasmus Poppelvig fra Nordea Lyngby Afdeling overrakte 10.700 kroner fra Nordea-fonden til den frivillige forening ’Pensionister i Skolen’.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nordea støtter ’Pensionister i skolen’

Af Pernille Borenhoff

Rasmus Poppelvig fra Nordea Lyngby Afdeling overrakte 10.700 kroner fra Nordea-fonden til den frivillige forening 'Pensionister i Skolen'. Foreningen har 55 medlemmer, der yder en meget værdsat hjælp på Lyngby-Taarbæks folkeskoler og SFO'er samt en enkelt folkeskole i Rudersdal.

Medlemmerne er aktive og ressourcestærke pensionister og efterlønsmodtagere, og de repræsenterer en bred palet af uddannelser og erfaringer.

Donationen fra Nordea-fonden skal bruges til indkøb af materialer, som kan hjælpe 'Pensionister i Skolen' til at opnå en større synlighed i lokalområdet, når de f.eks. til 'Frivillig Fredag' møder byens borgere og ved andre arrangementer gerne vil tiltrække nye medlemmer.

Nordea-fonden støtter projekter med et almennyttigt eller velgørende formål, som aktivt motiverer og involverer mange mennesker i samfundet. Man kan læse mere om ”Pensionister i skolen” og Nordea-fonden på www.pensionisteriskolen.dk & www.nordeafonden.dk

Vil du være med

@Fakta Brod Weekend:Kontakt formand Kirsten Christensen: kirsten.steen@promovit.dk/mobil: 61695458

eller næstformand Margit Roed: margit.roed@mail.dk /mobil: 25336270

Publiceret: 06. April 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere