Tirsdag kl. 16.30 kan man opleve DTU Science show foran Lyngby Rådhus
Tirsdag kl. 16.30 kan man opleve DTU Science show foran Lyngby Rådhus
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Naturfag er en fest

Kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk har netop vedtaget en Naturfagsstrategi for hele 0-18-års området. I næste uge er der Naturvidenskabsfestival

Kommunalbestyrelsen har netop vedtaget en Naturfagsstrategi for hele 0-18 års området. I den forbindelse holder alle dagtilbud og skoler i Lyngby-Taarbæk Kommune Naturvidenskabsfestival i den kommende uge.

Festivalen er en del af en national naturvidenskabsfestival. Her i Lyngby-Taarbæk Kommune består festivalen af forløb og aktiviteter planlagt af de enkelte institutioner og skoler.

Derudover har der været et samarbejde mellem Lyngby-Taarbæk Vidensby, Lyngby-Taarbæk Kommune, skoler, ungdomsuddannelser og virksomheder om at sætte fokus på skole-virksomhedssamarbejde i lige netop denne uge. Det har resulteret i en række samarbejdsaftaler mellem folkeskoler og lokale virksomheder samt invitationer fra byens ungdomsuddannelser til folkeskolerne.

På tirsdag vil der være DTU Science show foran Lyngby Rådhus fra kl. 08.30-17.30. I løbet af dagen er dagtilbud og skoler løbende inviteret til at se showet på skift, og fra kl. 16.30-17.30 er alle velkomne til at se med./sig

Publiceret: 23. September 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere