Motor Mille drømte allerede som barn om at løbe væk med et cirkus.
Motor Mille drømte allerede som barn om at løbe væk med et cirkus.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Motormille og Cirkus Arena ruller ind i det grønne område

Den 13. august slår Cirkus Arena teltpløkkerne ned i jorden i Kongens Lyngby på Cirkuspladsen ved Firskovvej

Det er den populære børnevært fra Dr’s Ramasjang, Motor Mille, der styrer slagets gang, når Arena for første gang nogensinde åbner op for sin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden. Det sker søndag den 13. august kl. 14 i det store rødgule cirkustelt ved Firskovvej i Lyngby. Torsdag den 17. august kl. 17 gælder det Vedbæk, og fredag den 18. august kl. 19 kan hele cirkuskaravanen opleves i Nærum.

Motor Mille er instruktør på en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og ramme både børn og voksne.

Eventyr i manegen

Arenas cirkusdirektør Benny Berdino skal til at sætte gang i de mange eventyrlige fortællinger, da han bliver afbrudt af børnenes tv-helt Motor Mille, som herefter får lov til at styre slagets gang, når eventyrene kommer til live ét efter ét. I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, 10 hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer, og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord. Sammen kommer I til at opleve mageløse verdensrekorder og artister i verdensklasse, for på magisk vis bærer alle artisterne rundt på deres helt eget eventyr.

For Mille Gori er det første gang, at hun rejser rundt med cirkus.

’Som barn var jeg fuldstændig fascineret af cirkus’ magiske univers, og jeg var faktisk klar til at stikke af med et, da jeg var seks år gammel. Dét var mine forældre dog ikke helt med på, så min mor lærte mig, at jeg kunne have et helt cirkus ude i haven, hvis blot jeg brugte min fantasi. Og det gjorde jeg så! I dag er drømmen blevet til virkelighed,” fortæller Mille Gori.

Cirkusdirektør Benny Berdino er da også glad og stolt over at have Mille med på holdet

’Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået, for vi er stolte af forestillingen og af Motor Mille og de mange artister, som gør det helt fantastisk. Det er stort at opleve, når alle, både børn, voksne og ældre, samles om forestillingen og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter.’

Konkurrence

Vind Billetter til en tur i Cirkus

@Fakta Brod Weekend3:Vi trækker lod om 9 x 2 billetter til forestillingen. Vinderne kan selv bestemme, hvilken forestilling billetterne skal bruges til.

Alt du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål. Hvad hedder Arenas cirkusdirektør?

Send dit svar til konkurrence@dgo.dk

Husk at skrive navn og adresse.

Den Den 4. august trækker vi lod blandt de rigtige svar. Vinderne bliver kontaktet direkte.

Sjove hunde og skønne cirkusprinsesser er en del af Cirkus Arena.
Sjove hunde og skønne cirkusprinsesser er en del af Cirkus Arena.
Publiceret: 03. August 2017 11:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt