Søndagen står i lyrikkens tegn, så det er primært ’ABC’, Hella Joof vil læse op fra. Pressefoto
Søndagen står i lyrikkens tegn, så det er primært ’ABC’, Hella Joof vil læse op fra. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mød Søren Ulrik Thomsen og Hella Joof på Sophienholm

En del af bibliotekets nye koncept ’Digterne derude’, går ud på, at forskellige forfattere besøger nogle af Lyngbys unikke steder. I den forbindelse kan man 5. november møde Søren Ulrik Thomsen og Hella Joof på Sophienholm.

Har du nogensinde været inde i vandmøllen på Lyngby Hovedgade, eller stået under Frieboeshviles smukke lysekrone, spørger biblioteket i en pressemeddelelse. Med bibliotekets nye koncept ’Digterne derude’, bliver der altså mulighed for at besøge nogle af egnenes unikke steder og samtidig opleve forskellige forfattere.

Denne søndag eftermiddag danner Sophienholm ramme for oplæsningsarrangementet, hvor Søren Ulrik Thomsen og Hella Joof vil læse op fra egne værker og andres, de har særligt kær.

Søren Ulrik Thomsen er en af Danmarks mest læste digtere. Han har gennem de sidste 35 år udgivet digtsamlinger.

Hella Joof er skuespiller, instruktør og forfatter. Hun har udgivet Papmachéreglen og den Halfdan Rasmussen-inspirerede ABC fra 2015

Man kan møde de to forfattere på Sophineholm søndag den 5. november klokken 14.

Billetter til 50 kroner kan købes på lyngbybib.dk. Det er også muligt at købe en kombi-billet til 100 kroner, der giver adgang til både arrangementet og Sophienholms udstilling ’Seeing the Unseen’. jbe

Publiceret: 02. November 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere