Caspar Phillipson i rollen 
som John F Kennedy. 
Foto fra Caspar Phillipsons hjemmeside.
Caspar Phillipson i rollen som John F Kennedy. Foto fra Caspar Phillipsons hjemmeside.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mød en Hollywood-stjerne hos Greens

Caspar Phillipson, der spillede JFK i filmen ’Jackie’, lægger torsdag 18. maj vejen forbi Sorgenfri Torv i forbindelse med, at hans ven Anders Agner Pedersen udgiver bogen JFK100

Af Pernille Borenhoff

John F Kennedy ville være fyldt 100 år i slutningen af maj måned. Han er blevet kaldt den bedste præsident, USA nogensinde har haft, og til trods for, at hans liv endte brat 22. november 1963, så lever hans eftermæle stadig. Det samme gør hans taler.

Anders Agner Pedersen, der er født og opvokset i Virum, men nu bor i Washington, hvor han er chefredaktør på netmediet kongressen.com, er redaktør på bogen JFK100. En bog, der ikke bare fortæller historien om JFK, men også om hans familie, hans stab og begivenhederne i hans liv og præsidentembede.

Anders Agner Pedersen er også manden bag showet The Speeches of President Kennedy, der den 9. maj har premiere på Østre Gasværk med Caspar Phillipson i rollen som JFK. En rolle han tidligere har gestaltet i filmen Jackie, hvor han spillede overfor Natalie Portman.

På torsdag den 18. maj kl. 19 kan man møde både Caspar Phillipson og Anders Agner Pedersen i Greens Boghandel på Sorgenfri Torv.

“Anders er kommet i boghandlen i alle de år, jeg har været her. Nu er han flyttet til Washington, men når han er hjemme, kommer han her stadig, og det er længe siden, at han spurgte, om det ikke kunne være noget for os med det her arrangement,” siger boghandler Søren Barslund.

Og det var det - ikke uventet!

Arrangementet finder sted i Greens Boghandel torsdag den 18. maj kl. 19. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på tlf. 45852000 eller green@bogpost.dk.

Publiceret: 09. Maj 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt