Et knytnæveslag sendte røveren på flugt. Arkivoto: Mostphotos
Et knytnæveslag sendte røveren på flugt. Arkivoto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Modig, ung mand lod sig ikke skræmme: Sendte knytnæve i ansigtet på knivbevæbnet røver

Et røveriforsøg forblev heldigvis ved forsøget, da det torsdag aften lykkedes en 20-årig mand at skræmme gerningsmanden væk

Torsdag kl. 22.10 kom en 20-årig mand fra lokalområdet gående ved viadukten på Christian Winthers Vej i Lyngby. Her blev han pludselig opsøgt af en mand, som bevæbnet med en kniv truede ham og sagde, at han skulle udlevere sin pung og telefon.

Den 20-årige mand lod sig dog på ingen måde skræmme. I stedet svingede han knytnæven og ramte gerningsmanden på næsen. Det var tilsyneladende nok til at skræmme gerningsmanden, som stak af fra stedet uden udbytte. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Røveren beskrives som værende dansk af udseende, 20-25 år, lys i huden og han havde et lysebrunt gedeskæg. Ligeledes havde han en tatovering på højre hånd. Han var iført en sort hættetrøje samt sorte Adidas bukser med hvide striber.

Selvom den modige unge mands handling virkede i dette tilfælde, er det dog ikke en adfærd, som Nordsjællands Politi generelt anbefaler, at man tager i brug i den slags situationer.

Publiceret: 13. Oktober 2017 15:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt