Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Meny i Virum er nomineret til årets læreplads 2017

Tirsdag eftermiddag den 31. oktober besøgte Tradiums bestyrelsesformand Søren Sørensen og adm. direktør Lars Michael Madsen MENY Virum for, at overrække dem prisen som lokal vinder af årets læreplads 2017.

Købmanden i MENY Virum, Brian Damgaard Hansen, blev naturligvis meget glad, men vidste faktsik ikke at hans butik var indstillet til årets læreplads, før Tradiums bestyrelsesformand og adm. direktør ringede og meldte deres ankomst et par dage i forvejen.

Det var nemlig medarbejderen Natasja Lund Byrgesen, der uden hendes købmand vidste det, havde indstillet MENY Virum til årets læreplads. Amanda er ved at tage uddannelsen som salgsassistent med speciale i salg og vækst på Tradium, og arbejder i den forbindelse som salgselev i MENY Virum.

Da MENY Virum har vundet lokalt indstiller Tradium dem nu til, at blive nominerede til landsfinalen som årets læreplads 2017. Den 9. november får skolerne besked på hvilke tre lærepladser, der ud af alle de nominerede, nomineres til den endelige finale. Vinderen kåres den 23. november 2017 i København.

I alt deltager 81 skoler og hele 382 virksomheder er repræsenteret. Det er altså eleverne på diverse skoler, der indstiller sin læreplads til skolen. Herefter beslutter skolen hvilken læreplads, der har vundet lokalt, og denne vinder indstilles så til landsfinalen af skolen. Tradium er en stor erhvervsskole med et meget bredt uddannelsessortiment fordelt på fem campusser i tre kommuner. De udbyder gymnasieuddannelser med mere end 17 forskellige spor, samt mere end 20 erhvervsuddannelser.

Publiceret: 08. November 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere