De julehandlende, som benytter bilen til det centrale Lyngby, får nu bedre muligheder for at parkere bilen. Blandt andet hos BRF-kredit, som man kan se på kortet her.
De julehandlende, som benytter bilen til det centrale Lyngby, får nu bedre muligheder for at parkere bilen. Blandt andet hos BRF-kredit, som man kan se på kortet her.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mange flere p-pladser i bymidten i julemåneden

BRF-kredit stiller parkeringspladser til rådighed for de handlende lørdag og søndag året ud, og også Microsoft åbner sin parkeringskælder mandag til lørdag udenfor normal arbejdstid

Den voldsomme trængsel og alarm bliver lidt mindre i bymidten i Lyngby i julemåneden, for to store, centralt placerede virksomheder åbner nemlig deres parkeringspladser for de handlende i december.

BRF-kredit stiller velvilligt pladserne på hjørnet af Klampenborgvej og Nørgårdsvej til rådighed for offentlig parkering hver lørdag og søndag året ud.

“Lyngby-Taarbæk Kommune er taknemmelig for denne gestus, da den kan være med til at frigive butiksnære p-pladser til kunderne i Lyngby Bymidte,” siger Jacob Holm Hansen, kommunikationsstrateg i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Også Microsoft åbner for offentlig parkering. Det sker på hverdage i tidsrummet kl. 17-8 og i weekenderne. Fra mandag til lørdag kl. 17-8 er det gratis at benytte parkeringskælderen i én time. Herefter koster det 6 kroner i timen. Om søndagen er det gratis at parkere i Microsofts p-kælder.

Samtidig er der under byggeriet på Kanalvej nu åbnet for yderligere 3-400 parkeringspladser, oplyser Lyngby-Taarbæk Kommune.

Publiceret: 05. December 2017 10:25

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område