Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mandag Morgen: Her er Lyngby-Taarbæk Kommunes kommende borgmester

Ugebrevet Mandag Morgen har kigget i spåkuglen for at forudse, hvem der bliver borgmester i hver af landets 98 kommuner. Således også Lyngby-Taarbæk Kommune. Under overskriften 'Venstres kamp mod konservative' analyserer Mandag Morgen sig frem til, at Sofia Osmani fortsætter som borgmester i de kommende fire år.

"Lyngby-Taarbæk har tradition for dramatiske konstitueringer præget af opgør mellem Venstre og konservative. I 2009 lykkedes det Venstres Søren P. Rasmussen at skubbe den konservative borgmester af tronen. Efter valget i 2013 blev det hævnens time for de konservative, der med Sofia Osmani i spidsen samlede et flertal uden om Venstre – og fik borgmesterkæden tilbage," skriver Mandag Morgen og fortsætter:

"Lige siden har samarbejdet mellem de to store borgerlige partier haltet. Osmanis 1. viceborgmester er socialdemokraten Simon Pihl Sørensen, der deltog i konstitueringen af Osmani i 2013. Venstre stiller igen med Søren P. Rasmussen, der blev kåret uden modkandidater på et møde i vælgerforeningen sidste år. Helt så nemt vil det ikke gå ved kommunalvalget. I Lyngby-Taarbæk virker det snarere, som om det er alles kamp mod netop ham," inden Mandag Morgen slutter:

"Mandag Morgens bud på en kommende borgmester: Sofia Osmani (K)".

Publiceret: 12. November 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu
Det grønne område
Seneste
Det grønne område
Mest læste
Det grønne område
112