Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mandag Morgen: Her er Lyngby-Taarbæk Kommunes kommende borgmester

Ugebrevet Mandag Morgen har kigget i spåkuglen for at forudse, hvem der bliver borgmester i hver af landets 98 kommuner. Således også Lyngby-Taarbæk Kommune. Under overskriften 'Venstres kamp mod konservative' analyserer Mandag Morgen sig frem til, at Sofia Osmani fortsætter som borgmester i de kommende fire år.

"Lyngby-Taarbæk har tradition for dramatiske konstitueringer præget af opgør mellem Venstre og konservative. I 2009 lykkedes det Venstres Søren P. Rasmussen at skubbe den konservative borgmester af tronen. Efter valget i 2013 blev det hævnens time for de konservative, der med Sofia Osmani i spidsen samlede et flertal uden om Venstre – og fik borgmesterkæden tilbage," skriver Mandag Morgen og fortsætter:

"Lige siden har samarbejdet mellem de to store borgerlige partier haltet. Osmanis 1. viceborgmester er socialdemokraten Simon Pihl Sørensen, der deltog i konstitueringen af Osmani i 2013. Venstre stiller igen med Søren P. Rasmussen, der blev kåret uden modkandidater på et møde i vælgerforeningen sidste år. Helt så nemt vil det ikke gå ved kommunalvalget. I Lyngby-Taarbæk virker det snarere, som om det er alles kamp mod netop ham," inden Mandag Morgen slutter:

"Mandag Morgens bud på en kommende borgmester: Sofia Osmani (K)".

Publiceret: 12. November 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu