Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngbys fans giver ikke op: Forbereder fodboldtur til Silkeborg

Fanklubben Lyngby Fans fortsætter sit arbejde trods klubbens svære økonomiske situation. For tiden er man ved at planlægge rejsen til forårets første udekamp

De mest trofaste fans af Lyngby Boldklub, fanklubben Lyngby Fans, giver ikke op, selv om Lyngby Boldklubs superliga-forretning er på konkursens rand.

Tværtimod fortsætter man ufortrødent arbejdet, der blandt andet går på at planlægge fodboldture til udebanekampene. Den første, årets første udebanekamp, finder sted i Silkebog 17. februar.

Det skriver fanklubben i en pressemeddelelse. Her står der:

“I fanklubben Lyngby Fans tror og håber vi på, at vi også har en superligaklub, når vi går ind i februar måned. Derfor har vi også fortsat vores arbejde her i vinterpausen, trods klubbens økonomiske situation,” skriver man - og fortsætter:

“Derfor kan vi også melde ud, at vi har arbejdet på at gøre årets første udebanetur til en fest. Vi gæster Silkeborg lørdag den 17. februar på deres nye stadion, Jysk Park, og vi har booket en dobbeltdækkerbus, hvor fans kan komme med for blot kr. 100 kroner. Derudover er der fribilletter til de første 50 tilmeldte på turen. Derfor synes vi, at fansne allerede nu skal sætte kryds i kalenderen, så de ikke kommer til at gå glip af denne tur.”

Der åbnes for tilmelding til turen i februar.

Publiceret: 25. Januar 2018 20:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område