Simone Spur Pedersen var Lyngbys skarpskytte med 10 fuldtræffere.
Simone Spur Pedersen var Lyngbys skarpskytte med 10 fuldtræffere.
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngbys damer løb helt tør for krudtet

Hadsten vandt de sidste 19 minutter 11-2 og dermed kampen 28-20. Storkamp af Simone Spur Pedersen

Af Mikael Østergaard

Da der manglede 19 minutter af kampen mellem Lyngby og Hadsten i damernes 1. division, tegnede alt til en spændende afslutning.

Lyngby kom foran 18-17 på et flot mål af Nicole Leonhardt, men herefter gik alt galt, og Hadsten scorede otte mål i træk til føring på 25-18. Alt løb ud i ingenting, og klogt var det heller ikke, at cheftræner Brian Stokholm satte målmand Emilie Jacobsen på banen i stedet for Louise Pettersson, der havde stået en fortræffelig kamp. Efter ti minutter blev Louise Pettersson sendt tilbage i målet, men da var løbet kørt, og uden problemer kørte Hadsten sejren på 28-20 i hus.

Lyngby kom ellers bedst fra start og kom foran 5-2. Så satte Hadsten sin kontramaskine i gang med fire mål i træk som resultat, inden kampens store spiller, Simone Spur Pedersen, hamrede tre langskud i mål til føring på 9-7. Det blev 10-7, men så brokkede Nicole Leonhardt sig så eftertrykkeligt, at hun blev 'belønnet' med 2x2 udvisningsminutter. Ikke specielt klogt af en så erfaren spiller.

Lyngby overvandt dog krisen og var foran 12-11, da indskiftede Mette Bejder begik fejl på stribe - to svage afslutninger, frikast for skridt og en aflevering op på tilskuerpladserne - så gæsterne kom foran 13-11, inden halvlegen sluttede 14-13 til Hadsten.

Resten er historie.

Brændte chancer

Surt show, eftersom Lyngby spillede en rigtig flot første halvleg med kontraløb i høj fart og en storskydende Simone Spur Mortensen som afslutter.

Desværre faldt kadencen efter pausen, og det samme gjorde træfsikkerheden. Julie Møller brændte fire 'direktører' helt fri på stregen, og både Cecilie Hartzberg og Alberte Willumsen var ufarlige fra fløjen. Og Nicole Leonhardt havde trods et par gode mål og frispilninger en altfor høj fejlprocent. Kun Simone Spur Pedersen holdt fanen højt i samtlige 60 minutter.

Lyngby: Simone Spur Pedersen 10, Julie Møller 2, Nicole Leonhardt 2, Julie Frilund 2, Sofie Christensen 2, Mette Bejder 1 og Alberte Willumsen 1.

Publiceret: 08. Januar 2017 22:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere