Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngby Torvemarked er tilbage

Arrangørerne bag Lyngby Torvemarked inviterer igen til gode lokale smagsoplevelser den sidste lørdag i august og september

Lokale madentusiaster klar til flere torvedage. Rikke og Peter Frederiksens idé om at skabe et lokalt marked tog fart i forsommeren, og nu er de igen klar til at indtage Lyngby Torv med delikatesser og skønne smagsoplevelser. Det er den sidste lørdag i august og den sidste lørdag i september.

Peter og Rikke Frederiksen fra Virum er de to lokale ildsjæle, der står bag det lokale fødevaremarked. Rikke Frederiksen valgte fornylig at dyrke sin store passion for mad og gode råvarer på fuld tid.

Det er blevet til hjemmesiden rikkeikoekkenet.dk, hvor hun deler tips, tricks og opskrifter. OG altså også til etablereingen af et lokalet fødevaremarked.

Tanken er, at så mange lokale som muligt skal sælge deres egne produkter kombineret med erhvervsdrivende i lokalområdet samt foodtrucks. Så har du selv en fabelagtig høst fra haven du kan sælge ud af, så er det måske her, at du skal have en stand.

Derfor efterlyser de hobbybryggere og køkkenhave-entusiaster. Alle, der har lyst til at sælge ud af deres avl eller produktion.

En stand koster 400 kr. Hvis man vil booke en stand kan det ske via lyngbytorvemarked.dk

Publiceret: 01. August 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt