Fra dramaholdets sidste forestilling. Det forsvundne eventyr
Fra dramaholdets sidste forestilling. Det forsvundne eventyr
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngby-Taarbæk Ungdomsskole indtager Templet

Dramaholdet er klar med endnu en forestilling i Templet. Denne gang er scenen sat til 1930’ernes New York

Fredag 5 og lørdag 6. maj byder Lyngby-Taarbæk Ungdomsskoles dramahold på krimi, når de åbner dørene for forestillingen: ”Hvem kan fange Liberty Belle?” Templet lægger hus til, og denne gang bliver det et teaterstykke fyldt med gåder, forræderi og rygende pistoler.

I 1930"ernes New York huserer en listetyv, der kalder sig Liberty Belle. Hun slår til ved fuld dagslys og efterlader sig et hav af vidner, der ikke aner, hvad de så. Sgt. Jane Scott og hendes assistent Nina Fischer kommer på hårdt arbejde, for hvem er denne Liberty Belle? Og hvordan fanger man én, som ingen ved, hvordan ser ud?

Da tre unge kvinder tjekker ind på det fashionable hotel ”Waldorff Astoria”, indsnævres mængden af mistænkte, men måske er sagen slet ikke så enkel, som den ser ud til.

Dramaholdet, der i år består af 11 friske piger, har været i gang siden før jul, og de ser frem til at præsentere forestillingen.

Teaterstykket er ikke bare sjov og spas, men det stiller også krav om, at eleverne udfordrer sig selv og spiller på de store følelser. Det er dog kun godt, synes Signe Lund Højland.

”Det gode ved at gå til drama er, at du får nogle værktøjer, som du kan arbejde videre med. Og alle kan være med,” tilføjer hun, ”der er plads til alle, uanset hvilket niveau, man er på.”

Samarbejdet med Templet startede allerede i weekenden d. 8.-9. april, hvor LTU"s musical ”De forsvundne Eventyr” blev opført.

Billetter

Har man lyst til at komme forbi og opleve frugten af dramaholdets hårde arbejde, så spiller ”Hvem kan fange Liberty Belle?” d. 5. maj kl. 18, og d. 6. maj kl. 12 og 15. Billetter kan købes på billetto.dk eller via Facebook-siden Drama på LTU.

Hvis man vil være med på drama- eller musicalholdet er det bare om at melde sig til, når Lyngby-Taarbæk Ungdomsskole på ny åbner for tilmelding efter sommerferien./sig

Publiceret: 03. Maj 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt