Arkivfoto: Fodboldbilleder.dk
Arkivfoto: Fodboldbilleder.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngby styrer mod bronzemedaljer med sejr på Brøndby Stadion

Med mål fra Martin Ørnskov på sin gamle hjemmebane og Kristoffer Larsen sparkede Lyngby sig nærmere bronzemedaljerne med en 2-0-sejr på én af ligaens sværeste udebaner.

Allerede efter fire minutter måtte hjemmeholdet Brøndby se sig reduceret til 10 mand, da venstreback Gregor Sikosek væltede Lasse Fosgaard lige uden for feltet.

Efter 25 minutters spil kunne Martin Ørnskov så gøre det onde ved sin gamle klub, da han tæt under mål sendte Lyngby foran med 1-0.

Sejren blev cementeret med et kvarter igen, da norske Kristoffer Larsen blev sendt i dybden og scorede til slutresultatet 2-0.

Rødt kort en udfordring

Selv om man umiddelbart skulle mene, at et rødt kort til Brøndby skulle være en fordel, så er det ikke nødvendigvis sådan, mener Lyngby-træner, David Nielsen, som til Ritzau siger:

"Folk, der ikke har spillet så meget fodbold selv, tror ofte, at når man kommer en mand i overtal, så skal man vinde en fodboldkamp. Når man går ind til en kamp, hvor alle forventer, at Brøndby vinder, er det svært at vende den mentale tilstand rundt til, at man pludselig er favorit - men vi håndterede det helt exceptionelt godt," siger David Nielsen.

Med to kampe igen ligger Lyngby på tredjepladsen med ét point ned til FC Midtjylland, der er nærmeste forfølger.

Lyngby møder på søndag kl. 13 FC København på hjemmebane, mens man i sæsonens sidste kamp på udebane skal møde FC Midtjylland i en direkte duel om tredjepladsen.

Publiceret: 19. Maj 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere