Lyngbys mandskab, der sikrede oprykning til 3. division.
Lyngbys mandskab, der sikrede oprykning til 3. division.
Foto: Jakob Scheel Theisen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngby sikrede sig oprykning i første forsøg

Trods nederlag i sidste spillerunde er Lyngby Badminton Klub tilbage i 3. division

Af Mikael Østergaard

Det lå i kortene inden sæsonstarten, at Lyngby Badminton Klub havde potentialet til at spille med i den absolutte top i Danmarksserien.

Derfor var glæden stor, da det allerede i første forsøg lykkedes at sikre oprykning til 3. division. For trods for et nederlag på 6-7 i sidste slutspilskamp til Gentofte endte Lyngby med at tage førstepladsen og den direkte oprykningsplads, to point foran Gentofte og tre point foran Humlebæk.

Cheftræner Lars Klintrup var da også en tilfreds mand efter kampen:

'Jeg vil ikke lægge skjul på, at vi resultatmæssigt er glade for denne sæson, men det væsentligste for klubben er den proces, vi er inde i. Træningsmængde, træningsintensitet og positiv energi og gejst har fået større betydning, og vi har en masse unge talenter, som forhåbentligt kan medvirke til, at disse værdier også er at finde i klubben om 5-10 år. Og ja, vi vil videre op i rækkerne, men ikke på bekostning af vores værdier”.

Målet om oprykning til 3. division var blot ét af tre mål, som blev indfriet i weekenden. 2. og 3. holdet levede også op til deres målsætning, blandt andet med endnu en oprykning til 3. holdet, som næste sæson skal spille i Københavnsserien.

“Det er vigtigt for de unge spilleres udvikling, at 3. holdet er rykket en række op. Nu går de fra at spille syv kampe på en sæson til et spille 11, så der bliver flere kampe og kortere tid mellem dem. Det stiller større krav til deres træningsindsats, så de formår at holde et stabilt niveau i en længere periode for at kunne præstere til hver kamp”, sagde Lars Klintrup.

Publiceret: 27. Marts 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt