Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngby hårdt ramt af juleindbrud

Nordsjællands Politi modtog mere end dobbelt så mange anmeldelser om indbrud i Lyngby-Taarbæk sammenlignet med julen 2016

Det kan for alvor punktere den gode julestemning, når man efter at have fejret julen med familien returnerer til et gennemrodet hjem, hvor kriminelle har høstet alt, hvad der var af værdi fra computere til sølvtøj.

Rigspolitiet gør hvert år status over, hvor mange anmeldelser om indbrud politiet har fået hen over julen Fra den 20. december 2017 til den 3. januar 2018 er der på landsplan begået 1.296 indbrud.

Nordsjællands Politikreds var den hårdest ramte kreds. Her er der blevet registreret 201 indbrud i juledagene. Heraf fandt 25 sted i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Det gik blandt andet ud over adresser i Fortunparken, Fuglsanggårds Alle, Hvidegårdsparken, Fortunen, Maglebjergvej, Skovmærkevej, Agernvej, Hjortekærsbakken, Dyrehavsbakken, Cedervænget, Virum Stationsvej, Skolebakken, Skovsvinget, Louisevej og Argentinavej.

I opgørelsen fra Rigspolitiet kan man se, at antallet af indbrud i juledagene svinger fra år til år.

I 2015 modtog politiet 36 anmeldelser. Det antal faldt drastisk i 2016, hvor kun 10 husstande var udsat for indbrud. Men i år var tallet så mere en fordoblet til 25.

Publiceret: 08. Januar 2018 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt