David Boysen måtte for 14 dage siden hjælpes fra banen. I søndags vendte han tilbage som matchvinder.
David Boysen måtte for 14 dage siden hjælpes fra banen. I søndags vendte han tilbage som matchvinder.
Foto: Fodboldbilleder.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngby fik sin belønning i de døende sekunder

David Boysen udlignede til 1-1 på hovedstød mod FC Midtjylland

Af Mikael Østergaard
For 14 dage siden måtte David Boysen hjælpes fra banen, da han fik en slag mod hovedet i Lyngbys hjemmekamp mod SønderjyskE. Lægerne konstaterede efterfølgende en hjernerystelse og beordrede en uges hvile.

Heldigvis var David Boysen tilbage i søndagens kamp mod FC Midtjylland, og den fodrappe kantspiller viste sin værdi, da han satte panden på et præcist indlæg fra Jeppe Brandrup og dermed sikrede Lyngby 1-1 og et tiltrængt point på kontoen.

Det var småt med åbne chancer i første halvleg, der var domineret af FC Midtjylland. Hjemmeholdets Gustav Wikheim havde et nærgående skud, som Mikkel Andersen parerede med brystet, og også Rilwan Hassan og Alexander Sørloth var tæt på. Lyngbys bedste forsøg kom fra Mikkel Rygaard, men hans afslutning gik lige forbi målet.

Efter 34 minutters spil var Alexander Sørloth igen på spil og scorede til 1-0 uden chance for Mikkel Andersen. Situationen blev ikke bedre af, at forsvarsgeneralen Thomas Sørensen blev skadet og måtte lade sig udskifte med Hallgrímur Jónasson.

Alligevel kom Lyngby klart bedre med efter pausen. Mikkel Rygaard afsluttede på stolpen, og både Bror Blume og Jeppe Kjær havde gode muligheder for at udligne.

FC Midtjylland var bestemt heller ikke tandløse. Mikkel Andersen leverede en pragtredning på Rilwan Hassans forsøg, og FC Midtjylland kom faktisk på 2-0, da Jakob Poulsen headede en returbold i nettet, men målet blev annulleret, da dommeren, Morten Krogh, mente, at der forinden var begået frispark mod Mikkel Andersen. Tv-billeder viste, at det var en medspiller, der gik på kroppen af Lyngby-målmanden.

Det lignede længe hjemmesejr, men så trådte indskiftede David Boysen i aktion.

På grund af landskampe er der pause i Superligaen. Lyngby spiller næste gang den 10. september hjemme mod Helsingør.

Publiceret: 28. August 2017 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere