Obligationerne skal skaffe kapital, der  kan sikre bedre forhold på Lyngby Stadion.
Obligationerne skal skaffe kapital, der kan sikre bedre forhold på Lyngby Stadion.
Foto: Fodboldbilleder.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lyngby Boldklub er gået på pengejagt

Klubben tilbyder virksomheder obligationer med en høj rente

Af Mikael Østergaard
For et års tid siden var ejerkredsen bag Lyngby Boldklub A/S efter eget udsagn langt fremme i forhandlingerne om at sælge klubben til en udenlandsk investor. Planen løb dog ud i sandet, og i sommer blev klubben taget af salgsmarkedet.

Nu gør Lyngby Boldklub A/S et nyt forsøg på at rejse kapital, der kan sikre det økonomiske grundlag til at realisere visionen om mere tidssvarende faciliteter på stadion. Denne gang er midlet salg af virksomhedsobligationer.

Tegningen af virksomhedsobligationer er netop gået i luften, og bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub A/S, Torben Jensen, melder om stor interesse for obligationerne. Udbuddet henvender sig til investorer, kan se et potentiale i en høj forrentning på 10 procent årligt og sikkerhed via pant i datterselskaberne, og som kan se fornuften i, at provenuet skal anvendes specifikt til udvikling af stadionfaciliteter.

”Vi skal altid være attraktive i vores udbud, og det her er en ekstraordinær høj rente. Obligationerne løber kun i to år, så det er en fair omkostning for os målt op imod udviklingsmulighederne”, siger Torben Jensen.

Virksomhedsobligationerne indfries til kurs 100 ved udgangen af 2019. Indtil da giver obligationerne et afkast på 10 procent, der udbetales kvartalsvist.

Publiceret: 30. Oktober 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere