Torben Rosenkrantz-Theil.
Torben Rosenkrantz-Theil.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lundtofte sætter øget fokus på ungdommen og integrationen

Lundtofte Boldklub har budt velkommen til to nye ungdomskoordinatorer, Morten Olesen og Torben Rosenkrantz-Theil, som sammen med Troels Balle skal være bindeled mellem ungdomsholdene og bestyrelsen.

Ungdomskoordinatorerne sørger for kontrakter og aftaler med trænere og holdledere, ligesom de også har ansvaret for tøj, bolde og andre materialer til holdene. En anden opgave er uddannelse af trænerne, som især rekrutteres indefra blandt forældre og seniorspillere.

Morten Olesen og Torben Rosenkrantz-Theil er også med i arbejdet med at få flygtningedrenge ind i Lundtofte Boldklub. Klubben har gennem de seneste år taget imod mange flygtningedrenge på de forskellige hold, og det er bl.a. takket være klubbens ungdomskoordinatorer, at integrationen af disse flygtningedrenge er gået over al forventning.

"Det er en del af Lundtofte Boldklubs DNA at påtage sig et socialt ansvar, og at vi er stolte over, at vi med ungdomskoordinatorerne i spidsen har kunnet tilbyde så mange flygtningedrenge at spille fodbold på lige fod med klubbens øvrige medlemmer”, siger Lundtofte Boldklubs formand, Claus Abildgaard.

Morten Olsen.
Morten Olsen.

Publiceret: 11. September 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt