‘Painters Wall’ er et af de farverige værker, der kan ses på Sophienholm fra den 2. september.
‘Painters Wall’ er et af de farverige værker, der kan ses på Sophienholm fra den 2. september.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lørdag åbner ny udstilling med Jan Sivertsen på Sophienholm

Der er skuet op for farverne på Sophienholm kommende udstilling, der kan ses fra den 2. september.

Kunstneren er Jan Sivertsen, der har kaldt sin udstilling Farven Først.

Med udgangspunkt i et værkudvalg af hans tidlige arbejder, som samstilles med en række helt nye store malerier, vises på denne udstilling forskellige aspekter af hans arbejde med maleriet.

Jan Sivertsen er både billedkunstner og grafiker. Han er uddannet på det Det Kongelige Danske Kunstakademi i København 1977-1982 hos professorerne Sven Dalsgaard, Albert Mertz og Robert Jacobsen.

Sigen 1980’erne har Jan Sivertsen arbejdet og boet i Paris, men han udstiller stadig ofte på gallerier, museer og andre kulturelle institutioner både herhjemme samt i England og Frankrig.

Udstillingen Farven Først er arrangeret i samarbejde med KunstCentret Silkeborg Bad, hvor den bliver vist i det tidligere forår. Herefter rykker udstillingen til Det Danske Hus i Paris i juni og juli 2018.

I forbindelse med udstillingen er der udgivet en rigt illustreret katalog med tekst af kunstredaktør ved Politiken, Peter Michael Hornung. Samt en film ved fotograf og instruktør Steen Møller Rasmussen.

Offentlig omvisning søndagene 10. september, 24. september og 15. oktober kl. 15. Salon torsdag 26. oktober kl. 17 ved Jan Sivertsen. Tilmelding på sophienholm@ltk.dk eller tlf. 45884007.

Publiceret: 31. August 2017 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere