Fredag eftermiddag er der fest for alle kommunens nye studerende på Rådhustorvet i Lyngby. Foto: Polyteknisk Forening
Fredag eftermiddag er der fest for alle kommunens nye studerende på Rådhustorvet i Lyngby. Foto: Polyteknisk Forening
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Levende jukebox byder nye studerende velkommen

Alle nye studerende i kommunen inviteres til fest på Rådhustorvet

 I anledningen af studiestarten for over 5000 nye studerende i Lyngby-Taarbæk Kommune bliver Rådhustorvet fredag omdannet til en gigantisk fest.

I tæt samarbejde med de studerende har Lyngby-Taarbæk Vidensby taget initiativ til det store arrangement til ære for alle nye studerende på alt fra ungdoms- til videregående uddannelser.

Få dit musikønske opfyldt

Eventen finder sted fra kl 13 til 16, hvor trækplastret er Jukebox Partyband, som med mere en 1000 musiknumre i ærmet lader de mange studerende bestemme sætlisten.

”Koncerten på Lyngby Torv er første skridt i en række af flere initiativer, der skal få de studerende ned i byen. De skal lære byen at kende og alt det, den rent faktisk har at tilbyde de studerende. Jeg synes, det er forbilledligt, sådan som uddannelsesinstitutioner, handelsforening og andre engagerede interessenter er gået sammen for at skabe en fest i byen for alle de nye studerende. Målet er, at Lyngby Torv på dagen summer af studenterliv,” fortæller formanden for Lyngby-Taarbæk Kommunes Udviklings- og Strategiudvalg, Birgitte Hannibal (V).

Udover koncerten vil der også være boder og kolde drikkevarer til studenterpriser.

En førende studieby

Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby er et initiativ på tværs af det private erhvervsliv, den offentlige sektor, den almene boligsektor og uddannelses- og forskningssektoren. Målsætningen er at udvikle Lyngby-Taarbæk til en levende vidensby, hvor alle, der har deres gang i byen, oplever en unik sammenhæng mellem by og campus.

Der er i alt 18.000 studerende i Lyngby-Taarbæk, som enten bor i eller pendler til byen hver dag, hvilket er ret unikt.

“Kun få byer i Danmark har så mange studerende, som Lyngby-Taarbæk, og det markerer vi med en velkomstfest og en lang række sideaktiviteter for de unge. De mange studerende er et kæmpe aktiv for byen, og med Vidensby-projektet videreudvikler vi Lyngby-Taarbæk som en førende uddannelses- og universitetsby,” siger direktør i Lyngby-Taarbæk Vidensby, Caroline Arends.

Publiceret: 04. September 2013 09:44

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere