Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Letbaneproblematikken

Preben Lundquist, Frederiksdalsvej 47, 1 th, Virum
Alle de billeder, der har været vist fra Aarhus om deres letbaneproblemer, viser helt tydeligt de behov, der er for plads til en etablering af en letbane. Selv en bred boulevard synes markant indsnævret og ikke særlig klædeligt eller forskønnende.

Forestil jer det tosporede uhyre, der skal mase sig vej gennem vores så dejlige by. Gad vide om de kommunalpolitikere, der har stemt for projektet, har været helt klar over, hvad det egentlig er, de har stemt ja til. Alle, der kan tænke blot den mindste smule klart, kan tydeligt se, at Kongens Lyngby ikke har de nødvendige pladsforhold til dette projekt. Der er så mange andre løsninger, der kunne udnyttes til at forbedre trafikforholdene i vores by. Elbusserne er jo opfundet, og de kører rigtig mange kilometer på en opladning, og så er anlægsudgifterne jo pludselig af en helt anden størrelse. Hensynet til DTU og den vidensby, der er under opbyning, kunne sagtens “fodres” med forskere fra hele storkøbenhavn uden, at de absolut skal transporteres gennem bymidten.

Motorvejen er en formiddabel trafikåre, og der er allerede etablet stoppesteder ved DTU, kommende institioner og virksomheder. Direkte busser fra S-stationer flere steder i Storkøbenhavn ville kunne klare hele denne store transport af alle, der har deres gang her.

Nu må politikerne komme ud af deres dvale og agere, som om de er vidende om, at vi nu befinder os i 2017 og ikke i 1917 eller tidligere. Vi er mange borgere, der venter på, at de vågner op.

Prøv nu at lytte til, hvad borgerne mener. Det ville klæde jer at vise, at I er til for borgernes skyld og ikke tro, det er omvendt.

Publiceret: 06. Oktober 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt