DEBAT: LTK Arealdrift misligholder aftale om vedligehold af vej

Carsten Reimers, Elmevej 7, Virum

Carsten Reimers, Elmevang 7, Virum

Igennem 18 år har jeg som beboer på Elmevang oplevet, hvorledes vores vej langsomt er forfaldet. Dette sker på trods af at vi har en aftale med LTK Arealdrift om vedligeholdelse af vejen og løbende betaler for denne ydelse. Vejen har i dag store huller, hvor asfalten helt mangler. Midt på vejen er belægningen sunket, således at der efter regn er meget store pytter (+20 m). Samlingerne er lappet med forkert asfalt, hvilket senest i dag har forårsaget, at endnu en bilist havde en pølse af asfalt klæbende til sit ene dæk.Vi har i flere år forsøgt at gøre LTK opmærksomme på problemet (henvendelser og billeder), men uden held. Den 8.maj skrev jeg derfor til LTK for at få oplyst, hvor jeg kunne finde ordlyden af vores aftale om vedligehold, samt hvad den enkelte borger betaler for denne ”manglende” service. LTK autosvar var ”vi svarer indenfor 10 arbejdsdage”. Den 23.maj rykkede jeg første gang og fik svaret ”Beklager, travlhed. Du vil høre fra os inden længe”.

Den 11. juni og 10. juli rykkede jeg igen, men har ingen af gangene modtaget noget svar fra LTK.Spørgsmål til LTK Arealdrift: Der er nu gået 3½ måned siden min første henvendelse.

Kan jeg forvente et svar fra jer eller er det afdelingens politik at ignorere henvendelser og rykkere, fremfor at svare på 2 simple spørgsmål?

Publiceret 05 September 2019 07:00