DEBAT: Hvor er vores legeplads?

Gustav Fischer-Møller og Asger Green-Lystlund, 2.A – Lindegaardsskolen

Vi har gået i skole nu i mere end tre år, og i næsten al den tid har vi ikke haft en rigtig legeplads med gynger og rutsjebane og klatrestativ og den slags. Vi har kun en gård med asfalt. Det er ikke så sjovt bare at løbe rundt. Vi kunne også godt tænke os en græsplæne at spille fodbold på, så man kan kaste sig uden at det gør ondt. Det er kedeligt at vi ikke har haft en god legeplads eller en boldbane i al vores skoletid.

Publiceret 14 May 2019 16:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.