Mere politi på gaden

Magnus Von DreiagerM-KB (K)

DEBAT Der har i flere år været efterlyst mere synligt politi i Lyngby for at skabe mere tryghed for både borgere og butiksejerne. Desværre er det ikke noget, som kommunen direkte kan gøre noget ved udover at blive ved med at sige det højt igen og igen. Nu sker det endelig noget – og det er også værd at sige højt.

Nu er der nemlig blevet dedikeret en politibetjent til at skulle vise synlighed og skabe tryghed i Lyngbys gader. Samtidig har butiksejerne mere lavpraktisk fået en drejebog, til hvordan de skal agere i tilfælde af butikstyveri, som vi desværre kan læse mere og mere om i lokalavisen.

Jeg ser frem til, at vi får øget trygheden i Lyngby til glæde for alle lovlydige borgere. En betjent flytter selvfølgelig ikke bjerge, men det er et skridt i den rigtige retning.

På landsplan har vores konservative justitsminister, Søren Pape Poulsen, stået i spidsen for, at vi får flere optaget på politiskolen. Det betyder, at vi netto får 600 flere politibetjente i Danmark, som er klar til at gå ud og sikre vores alles tryghed.

Også på den lidt længere bane er der således skabt mulighed for at øge indsatsen og dermed trygheden yderligere.

Publiceret 21 March 2019 09:00