DEBAT: Tilkøbsordning er en politisk falliterklæring

Claus Bøgh SvenningsenFolketingskandidat, Nye Borgerlige

DEBAT Det er en politisk falliterklæring, når borgmesteren foreslår, at kommunerne skal kunne købe sig til ekstraydelser hos politiet, for eksempel i form af øget patruljering.

Jeg er ikke i tvivl om, at borgmesteren har de bedste intentioner, og at hun er frustreret over de store problemer med indbrud og utryghedsskabende adfærd, som borgerne oplever.

Men det må og skal ikke være løsningen, at kommunerne skal tilkøbe ydelser hos politiet.

I Danmark betaler vi en af verdens højeste skatter. Derfor skal vi ikke acceptere nogen form for ekstrabetaling. Det må være rimeligt, at kunne forvente politiet kommer, når der er brug for dem og at de generelt er synlige i gadebilledet.

Politireformen var en kæmpe fejl, som har betydet en centralisering af politiet og nedlæggelse af lokale politistationer.

I dag bruger vores dygtige politimænd- og kvinder mere tid bag skrivebordet end i patruljevognen. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Det er en udvikling, der skal vendes. Politiet skal afbureaukratiseres, og de lokale politistationer skal genetableres. Hvad venter politikerne dog på?

Det er vores politikere i Folketinget, der har svigtet danskerne.

Til det kommende folketingsvalg har vælgerne chancen for at bytte vores siddende politikere ud.

Danmark har brug for Nye Borgerlige.

Publiceret 31 January 2019 08:00

SENESTE TV