"På samme møde blev det også fremhævet, at byggeriet, med den lavere højde, ikke ville virke beskæmmende set fra Lyngby Sø, hvorfor det kan undre, at der i den senere ejendomsmæglerannonce stod, at der fra de øverste lejligheder var en glimrende udsigt til Dyrehaven."

Debat: Utroværdige præmisser

Erik SchæfferHummeltoftevej 112bVirum

DEBAT Erik Madsen har på Facebook nedfældet fire punkter vedr. byggeriet på polititorvet, som jeg fuldtud kan tilslutte mig.

På borgermødet vedr. byggeriet -som blev afholdt på Hummeltofteskolen med deltagelse af såvel kommunalpolitikere som repræsentanter fra bygmestre - stillede jeg følgende spørgsmål:

“Da jeg tidligere har læst økonomi, vi jeg gerne have svar på, hvordan man kan få økonomi i, at gå fra vistnok fra 12 til 10 til 8 etager, og stadig have økonomi, til at gennemføre byggeriet”.

Jeg fik ikke noget svar på mit spørgsmål, men jeg har sidenhen selv konstateret, at man blot bygger mere kompakt og helt ud til vejen.

Viceborgmesteren har vist kaldt byggeriet for markant - den lader vi lige stå på lystavlen et øjeblik.

På samme møde blev det også fremhævet, at byggeriet, med den lavere højde, ikke ville virke beskæmmende set fra Lyngby Sø, hvorfor det kan undre, at der i den senere ejendomsmæglerannonce stod, at der fra de øverste lejligheder var en glimrende udsigt til Dyrehaven.

Jeg håber at præmisserne på det kommende byggeri på Nordtorvet, ikke bliver ligeså utroværdige.

Publiceret 17 January 2019 18:00