Foto: Lars Schmidt

Foto: Lars Schmidt

Debat: Nogle har nye, fine skilte i skilteskoven - andre ikke

Erik SchnettlerRyvej 13, Virum

DEBAT Når man går rundt i mit kvarter, overvældes man helt af de mange flotte, nye gadeskilte. F.eks. er der i krydset Krogvej-Parkvej i Virum ikke mindre end fire skilte, der på hver sit gadehjørne fortæller, at vejen hedder Krogvej. Man bliver helt svimmel over dette tegn på både økonomisk og intellektuel velstand. Hvor skønt at blive så velinformeret.

På andre veje er det så som så med overdådigheden. F.eks. skal man gætte sig frem til navnet Holmevej, når man står på hjørnet af Ryvej og Holmevej. Eneste hjælp er et blegt skilt helt tilbage fra forrige-forrige gang, der blev investeret i skilte.

Man kunne få den mistanke, at de nye, flotte skilte fortæller om kommunale fællesveje, mens de andre, mere anonyme, fortæller, at her er en privat fællesvej. Det vil lette livet for de kommunale sneryddere, så de bedre kan se, hvor de skal frem med skovlen, og hvor de stakkels grundejere selv må ud og rydde. Men det vil næsten være for grusomt at tro, at kommunen inddeler skatteborgerne i A- og B-borgere. Så der må være en anden og bedre forklaring på den nye skilteskov.

Publiceret 04 November 2018 10:30

SENESTE TV