Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Debat: Ny, lokal gruppe af spirituelt søgende

Kurt Charleman, Furesøvej 55, Virum

Vi læser og hører dagligt om nødvendige nyanskaffelser, om en vifte af statussymboler, hvorved vi kan styrke vores image.

Hvad med spørgsmålet om hvad der i grunden er meningen med livet. Om hvorvidt der er en højere mening, med det liv som til tider kan føles nok så meningsløst.

Jeg har fra ung af undret mig over, hvordan andre tog livet for givet, og er på mine ældre dage endt med at søge efter et svar i hvad jeg vil kalde for den spirituelle dimension. En sådan mener jeg, at vi alle må have del i. Og her kan man blot fremhæve Jung og hans oplevelse af de kollektive arketyper.

En udvikling af sindet, med en åben søgende tilgang, er principielt en personlig vej, modsat det at finde løsningen eller svarene i et trossamfund, hvor man mødes i samme forståelse, til fælles glæde og trøst.

Mange må som jeg selv have haft en form for spirituelle oplevelser, som man ikke uden videre kan betro andre, ude at blive mødt med et “skuldertræk”.

Så jeg vil gerne opfordrer til, at vi spirituelt søgende mennesker her i det grønne område kan finde sammen og danne en gruppe,til gensidig inspiration.

Man kunne stile imod at vi mødtes en gang om måneden.

Jeg bor på Furesøvej 55 i Virum, sammen med min godmodige schæferhund-, og kunne lægge stole og kaffe til i første omgang.

Så de der er interesserede , skriv endelig til mig, eller send en e-mail til kurt@charleman.dk, og gerne om forslag til ugedag og mødetidspunkt.

Publiceret 24 August 2018 21:00

SENESTE TV