Christiansborg undervurderer truslen fra indvandrerbander

Af
Claus Bøgh Svenningsen,

folketings-

kandidat (NB)

Debat Narkokriminalitet på Lyngbyhovedgade og skudopgør på Lundtoftevej. Politikerne på Christiansborg undervurderer den trussel, som indvandrerbanderne reelt udgør for vores samfund.

Når indvandrerbanderne får lov at etablere territorier og dominere i lokalområder, accepterer vi indirekte den klan- og stammekultur, de stammer fra.

Det er samme kultur, som dyrkes i religiøse islamiske kredse, hvor shariaen håndhæves på trods af samfundets garantier om personlig frihed og lighed for loven. Samme kultur, som dyrkes omkring de radikale moskeer med lukkede miljøer, egne leveregler og en ekstrem fjendtlighed overfor det omgivende samfund.

Indvandrerbanderne tiltager sig magt over danskerne gennem uacceptabel voldsdominans. De skal ikke have lov til at skabe frygt og angst hos vores borgere. I Danmark er det politiet, som har voldsmonopolet. Det forpligter, og vi skal ikke tillade andre at udøve vold i vort land.

Når man erkender, at der er en sammenhæng mellem islamiske ghettomiljøer, radikale moskeer, kriminelle indvandrerbander og rendyrket terrorisme, erkender man samtidig, at der skal gribes fat om nældens rod og luges grundigt ud, hvis problemerne ikke skal vokse os over hovedet.

De kriminelle indvandrere skal kort og godt anholdes, dømmes og smides ud af landet. Og det kan ikke gå hurtigt nok. Vi skal ikke acceptere indvandrerbander, der terroriserer vores borgere. Lyngby skal ikke være det nye Nørrebro!

Jeg har sagt det før, og jeg kommer til at gentage det mange gange - kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.

Publiceret 16 July 2018 16:00