Debat: Vi skal give borgerne trygheden tilbage

Claus Bøgh Svenningsen, formand Nye Borgerlige Lyngby-Taarbæk

Borgere og forretningsdrivende er bange og frustrerede. Bange for at gå alene hjem om aftenen og bange for at deres forretning ikke overlever. Vi kan som samfund ikke være bekendt` at behandle vores borgere og forretningsdrivende på denne måde.

Hvis man ønsker at få bugt med indvandrebanderne, skal der mere politi og mere konsekvens til. Problemerne bliver ikke løst ved en enkelt eller to ekstra SSP-medarbejdere. Der er behov for mere patruljering, flere betjente og strengere straffe.

Danske kriminelle skal i fængsel og udlændinge, der dømmes for kriminalitet, skal udvises konsekvent efter første dom og afsone i et lejet fængsel i udlandet. Indvandrerbanderne skal væk fra gaden og helt ud af landet for bestandigt.

Politireformen var en kæmpe fejl, som har betydet en centralisering af politiet og nedlæggelse af lokale politistationer. I dag bruger vores dygtige politimænd- og kvinder mere tid bag skrivebordet end i patruljevognen. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Det er en udvikling, der skal vendes. Politiet skal afbureaukratiseres, og de lokale politistationer skal genetableres. Hvad venter politikerne dog på.

Danske kriminelle skal i fængsel og udlændinge, der dømmes for kriminalitet, skal udvises konsekvent efter første dom og afsone i et lejet fængsel i udlandet. Indvandrerbanderne skal væk fra gaden og helt ud af landet for bestandigt. Det er vores politikere i Folketinget, der har svigtet danskerne. Til det kommende folketingsvalg har vælgerne chancen for at bytte vores siddende politikere ud.

Nye Borgerliges løsning på indvandrebanderne er enkel.

- Enhver udlænding, der dømmes for kriminalitet, skal udvises konsekvent efter første dom.

- Enhver udlænding, der har fået tildelt dansk indfødsret ved lov, skal miste indfødsretten og udvises, hvis vedkommende dømmes for en lovovertrædelse, der medfører fængselsstraf.

Hvis man er ung udlænding i Danmark og ved, at det er konsekvensen af at hænge ud med bandemedlemmer, sælge narko, tage våben i hånd, begå voldelige overfald og sætte sig uden for loven, så vil det endvidere have en enorm præventiv virkning.

Vi skal give borgerne trygheden tilbage!

Publiceret 22 June 2018 13:00

SENESTE TV