Debat:

Radikalt, forvrøvlet sludder om Det Grønne Område

Niels Jensen, Stengårds Allé 10, Kgs. Lyngby

På selveste grundlovsdagen ser jeg til min forbløffelse et indlæg fra det radikale kommunalbestyrelsesmedlem Kasper Langberg under overskriften ”Kære DGO, søg ikke kun konflikter!”

Kasper Langberg afslører her en himmelråbende uvidenhed om det demokratiske danske samfund og pressens rolle heri. Pressen har som vigtigste opgave at afsløre de rævekager, uhyrligheder og antidemokratiske tiltag politikere af og til kan finde på for at fremme egne og ligesindedes interesser.

Heldigvis svarer redaktør Lars Schmidt på det radikale indlæg. Og Lars Schmidt kalder en spade for en spade: Kasper Langbergs indlæg er ”noget forvrøvlet og udokumenteret sludder.”

Tak for det, Lars, og tak fordi du og dit hold på DGO holder den kritiske indgang til, hvad der sker i vor kommune. Tænk blot på Dyrehavegård-sagen, hvor embedsmænd og politikere trynede en lokal erhvervsdrivende for at tilgodese snævre private interesser.

Kasper Langbergs debatindlæg er et smukt bevis på radikal naivitet. Det skal vi huske fremadrettet.

Og til Lars Schmidt og DGO-holdet – bliv endelig ved – og skærp gerne – den kritiske indgang til vort lokalsamfund.

Publiceret 10 June 2018 11:45

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.