Debat:

Landsretten har talt, og jeg tabte efter Himmel-fart

Flemming Pryner, Skodsborgparken 36, Skodsborg

På Kristi's omfartsvej ved Lyngbybroen 5. maj 2016 blev jeg ejer af et foto af ringe kvalitet. Både billedets indhold og kvalitet viser afmagt og gav en hastighedsbøde på det dobbelte af det normale, da forseelsen skete ved vejarbejde, dog uden vejarbejdere, da disse var hjemme og fejre Kristis Himmelfart. Med hvilken fart Kristi gjorde dette, kan jeg ikke finde oplysninger om, men ånden er nok den samme.

Lang historie kort! Accepterede bøden, ankede størrelsen, begrundede hvorfor, og fik efter måneder en meddelelse om, at 'sagen' var sendt til prøvelse i retten. Årsag? Vides stadig ikke.

Dagene, ugerne, månederne, år, ja flere år går, til i alt 2 år og 1. måned til nu, 1. juni 2018 klokken 0.00 dukkede en hilsen op i e-boksen, ikke som sidst på en SMS, nye tider med sikkerhed, med ordene lettere omskrevet 'LandsRetten har talt, du tabte'! Skiltning var i orden, men ikke et ord om, hvorvidt det er tilladt for en bil på 'gule' nummerplader at foretage parkerings øvelser på en motorvej for at bakke ind bag piller, uden en den lovmæssige advarselstrekant placeret i rigtig afstand. NEJ, skiltningen var i orden, og her tænker fuldmægtigen på 50 km vejskiltene placering.

Opkrævningen ligger snart i din e-boks, afsluttes brevet med.

Publiceret 10 June 2018 10:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.