Debat:

Landsretten har talt, og jeg tabte efter Himmel-fart

Flemming Pryner, Skodsborgparken 36, Skodsborg

På Kristi's omfartsvej ved Lyngbybroen 5. maj 2016 blev jeg ejer af et foto af ringe kvalitet. Både billedets indhold og kvalitet viser afmagt og gav en hastighedsbøde på det dobbelte af det normale, da forseelsen skete ved vejarbejde, dog uden vejarbejdere, da disse var hjemme og fejre Kristis Himmelfart. Med hvilken fart Kristi gjorde dette, kan jeg ikke finde oplysninger om, men ånden er nok den samme.

Lang historie kort! Accepterede bøden, ankede størrelsen, begrundede hvorfor, og fik efter måneder en meddelelse om, at 'sagen' var sendt til prøvelse i retten. Årsag? Vides stadig ikke.

Dagene, ugerne, månederne, år, ja flere år går, til i alt 2 år og 1. måned til nu, 1. juni 2018 klokken 0.00 dukkede en hilsen op i e-boksen, ikke som sidst på en SMS, nye tider med sikkerhed, med ordene lettere omskrevet 'LandsRetten har talt, du tabte'! Skiltning var i orden, men ikke et ord om, hvorvidt det er tilladt for en bil på 'gule' nummerplader at foretage parkerings øvelser på en motorvej for at bakke ind bag piller, uden en den lovmæssige advarselstrekant placeret i rigtig afstand. NEJ, skiltningen var i orden, og her tænker fuldmægtigen på 50 km vejskiltene placering.

Opkrævningen ligger snart i din e-boks, afsluttes brevet med.

Publiceret 10 June 2018 10:00

SENESTE TV