Debat:

Nyd nu livet, sure mennesker!

Lise Landbo, Askevænget 39, Virum

Hvor er det dog synd for alle de sure mennesker, der hver gang skriver læserbreve i Det grønne Område.

Det er sommer, og fuglene synger, lyse nætter med flagermus, og vi bor i det mest priviligerede område, man kan ønske sig.

Mølleåen løber midt gennem Lyngby, og vores stadsgartner og hans/hendes dygtige folk planter så smukt og smagfuldt, ja, gå en tur i Virum, hvor overfladevandet er blevet til den fineste sø, hvor frøerne kvækker ved aftenstide.

Tak til gartnerfolket og til dem, der vedligeholder gader og natur, og tak til politikerne og embedsværket også, fordi de orker at læse alt det sure.

Nyd livet!

Publiceret 05 June 2018 08:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.