Debat:

Kan nogen oplyse mig om de kommende parkeringsforhold omkring Sorgenfri Torv og Stationen?

Ole Krogh, Kærmysse 8, Virum

Der skrives meget om Sorgenfri Torv, om nye forretninger og beboelse, men meget lidt om parkering.

Det er kendt, at man ønsker pendlere skal bruge toget til København. Der er dog alt for få parkeringspladser til pendlere og andre som skal til københavn. Er man ikke sikker på at få en parkeringsplads nær stationen, kører man naturligvis resten af vejen til byen.

“Politigrunden“ var en mulighed for at afsætte plads til pendlere og andre som skulle med toget.

Som bekendt blev området fyldt med et meget kompakt byggeri med mange lejligheder og forretninger. Jeg går ud fra at der er tilknyttet en parkeringsplads til hver lejlighed. I dag ønsker alle familier at eje en bil.

Loven fastsætter hvor mange pakeringspladser der skal være i forhold til antal kvadratmeter butiksareal.

Beboernes, kundernes og pendlernes parkeringsareal kan naturligvis ikke være det samme.

Kan nogen oplyse mig om de kommende parkeringsforhold omkring Sorgenfri Torv og Stationen.

Publiceret 04 June 2018 11:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.